Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommentil min nettside om svømmekurs for små og store barn.

Mine kurs holdes på 2 steder i Bærum, Akershus. 

I oktober 1995 startet jeg Swimming Kids Svømmeskole, inspirert av å ha gått på babysvømming med egne barn. Jeg startet opp på Emma Friskhus i Bærum høsten 1995 og utvidet kursvirksomheten til Haug skole høsten 2000. 

Jeg underviser alle kursene selv da jeg trives veldig godt med undervisningen av barn i alle aldre og kan følge deres utvikling av svømmeferdighet. Det er også inspirerende å se hvordan foreldre og barn koser seg i vannet sammen og deler gleden med å lære å svømme. 

Mine kurs er basert på lek i vann. Foreldre og barn skal ha det gøy sammen. Vi fletter inn svømmeteknikk i form av ulike aktiviteter i vannet. Jeg deltar årlig på seminarer i inn- og utland for å oppdatere meg. 

Hvert år tar jeg den årlige livredningsprøven som godkjennes av Norges Livredningsselskap.

Jeg er medlem og godkjent instruktør av:

Norges Livredningsselskap
United States Swim School Association, USSSA

Oversikt over kurs på Emma Friskhus (utenfor Sandvika) og Haug skole (Haslum/Bekkestua) finner dere på kursoversikt på menylinjen.

Går man med flere barn, får man søskenrabatt  på 30 % av kursavgiften. (Full pris for ett barn og 30% avslag for søsken) Jeg må legge inn 30% rabatt på faktura for dere. Jeg sender ny faktura når jeg ser dere er påmeldt på kurs. 

Her kan du ser hvilke svømmekurs  som kan passe for aldersgruppene:

  • Nybegynner babysvømming er for baby mellom 3 – 6 mnd.
  • Vidrekomne babysvømming er for baby mellom 6 – 15 mnd.
  • 1 – 2 år barnesvømming  er for barn som er fylt 1 år  og til de fyller 2 år. Forskjellige plask og lek øvelser.                                    
  • 2 – 4 år barnesvømming.  Her er det plask og lek samtidig som de lærer  litt svømmeteknikk.
  • 4 – 6 år barnesvømming. Her er det fokus på svømmeteknikk og lek til slutt.  Her kan også barn som er eldre gå hvis de ikke kan svømme uten hjelpemidler eller assistanse av en voksen i vannet.
  • 6 – 8 år barnesvømming. Kurset er for barn som går i 1, 2 og 3. klasse.  Her er barna i bassenget  med instruktør uten foreldre i vannet. Vi har fokus på svømmeteknikk. Barn som går på dette nivået må kunne greie seg i vannet alene uten assistanse. Det er et krav at barnet  kan svømme selv uten flyte-elementer. Dere behøver ikke å ha deltatt på svømmekurs før. Bare meldt barnet på kurs basert på barnets alder.

Hvis dere har spørsmål om hvilket nivå dere skal melde  dere på, er det bare å sende en mail eller ta kontakt på min mobil : 906 30 630 eller sende mail til: krp@swimming-kids.com  

 

Sist oppdatert 08.06.2023 kl. 23:47

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kristine Ruud-Pedersen, Swimming Kids